Nieuw! MAZOyoga bij Jong Zwijndrecht!

Per 1 juni heeft Stichting Jong Zwijndrecht een nieuw project. U kent haar vast al, want wij gaan in samenwerking met Sophia Manté-Essen mantelzorgers helpen door middel van yoga- en meditatieoefeningen, om weer grip op hun dagelijkse leven te krijgen.  

Als ervaringsdeskundige maakte zij van dichtbij mee hoe het mantelzorgen je leven helemaal kan opslokken.  
Daarom heeft zij, als Pilot, een serie van 10 stoelyogalessen ontwikkeld om mantelzorgers een steuntje in de rug te geven.  

Stichting Jong Zwijndrecht vindt het belangrijk om mooie initiatieven zoals deze te ondersteunen. Mantelzorgers kunnen op deze manier wekelijks even ontspannen tijdens de les. 

Wat houdt dit project in?  

Deze lessen helpen om te leren omgaan met alles wat met mantelzorgen te maken heeft. Het is de bedoeling om d.m.v. allerlei oefeningen weer contact te krijgen met je eigen lichaam (soepelheid), te leren hoe je grip kunt krijgen op je gedachten (meditatie), meer energie kunt krijgen d.m.v. ademtechnieken en ook leer je om je eigen grenzen te vinden en af te bakenen.  

Wanneer je je aanmeldt voor de lessen volgt eerst een kort telefonisch contact om kennis te maken en om de lessen zo goed mogelijk af te stemmen op de deelnemers. 

Dit alles met een snufje humor en positiviteit, want het is de bedoeling dat dit uur je helpt om de week weer door te kunnen komen.

Vanaf 25 juni tot 3 september is er elke donderdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur een stoelyogales. De yogalessen zullen plaatsvinden bij Stichting Jong Zwijndrecht op Moermond 57, Zwijndrecht.  

Bent u geïnteresseerd? Mail dan naar info@jongzwijndrecht.nl of app naar 06-57292017. 

Voor meer informatie over de MAZOyoga lessen: https://demantelzorgercoach.nl/mazoyoga/