De Grote Zwijndrechtse Vossenjacht

Op 25 en 27 februari trappen we af met de Grote Zwijndrechtse Vossenjacht!

De Vossenjacht is een leuke wandelroute door Zwijndrecht, met als start- en eindpunt Moermond 57 Zwijndrecht. Dit is de locatie van Jong Zwijndrecht en het nieuwe Deelcafé de Lunenhof. Op deze plek word je ontvangen door de gastvrouwen met een lekkere bak koffie of thee!

Na het in ontvangst nemen van één van de uitgestippelde routes, word je verzocht het terrein van De Lunenhof te verlaten en op pad te gaan. Met de routekaart die je zojuist hebt meegenomen maak je een leuken en mooie wandeling door de stad. Onderweg hangen op verschillende plekken QR-codes die onderdeel zijn van de Vossenjacht. Scan deze QR-codes om te lezen waar je bent en een stukje historie!

Na afloop en het verzamelen van alle QR-codes mag je je vos ophalen bij het eindpunt!

Vanaf 1 maart 2021 is het mogelijk om op verzoek een route op te halen op Moermond 57 Zwijndrecht, en deze vervolgens te lopen. Mail hiervoor naar info@jongzwijndrecht.nl, of bel 06 57 29 20 17

Let op: Alle deelnemers worden verzocht zich onderweg, tijdens het lopen van de routes, aan de op dat moment geldende Corona-maatregelen te houden!

Meld je hier aan via het contactformulier!

Moermond 57
3334 CL Zwijndrecht

info@jongzwijndrecht.nl
06 57 29 20 17

Volg hieronder ook onze socials!