Leer werken in een hippe make-over winkel!

Make-overs By Young in Dordrecht geeft make-overs aan mensen en wil ook graag dingen doen met een sociaal-maatschappelijke visie.

Make-overs By Young is op zoek naar vrijwilligers voor in hun hippe winkel in de stad (Dordrecht) om te helpen met allerlei uiteenlopende klusjes. Bijvoorbeeld het ontvangen van klanten, het aanbieden van koffie en thee, het schoonmaken van de werkplekken voor de make-overs, foto’s maken voor social media, klanten helpen met het vinden van de juiste kleding en het maken van afspraken voor klanten.

In augustus 2020 hebben zij zelf ook een kledingbeurs georganiseerd, maar er is nog een heleboel kleding over. Graag wil de eigenaresse daarmee nog een kledingbeurs opzetten bij haar in de winkel! Mocht je dit leuk vinden om samen met onder andere haar (en eventueel je eigen vrienden/vriendinnen) te organiseren, neem dan ook contact met ons op!

Een super toffe plek om te leren hoe je in een winkel moet werken, werkervaring op te doen en je Maatschappelijke DienstTijd te doen! Haal jij hier jouw Europass mee?

Stuur ons een berichtje op WhatsApp, op het nummer 0657861219, om je aan te melden of voor meer informatie. Of vul het contactformulier hieronder in!

Stuur ons een bericht