YourCube MDT Vacatures

Wil jij jouw talenten ontdekken, en ontwikkelen? Heb je even wat tijd over door een tussenjaar, of doe je het graag naast jouw school- en/of werkleven? Dan is de YourCube Maatschappelijke DienstTijd bij Jong Zwijndrecht ideaal voor jou. Vanaf maart 2020 zijn wij begonnen met de uitvoer van ons Maatschappelijke DienstTijd-project, genaamd YourCube. Dit doen wij vanuit onze moederorganisatie Tijd Voor Actie uit Ede.

De YourCube MDT is een project voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar oud. Tijdens dit project krijg je als jongere de kans om je te ontwikkelen door je in te zetten voor een ander, in combinatie met diverse (geheel gratis) toffe workshops en trainingen. De manier waarop je je inzet? Dat is geheel aan jou! Ook voor wie je dit doet, is geheel jouw eigen keus. Samen met onze begeleiders bespreek je dit en start je jouw ontwikkeling en groei.

Beloont word je in de vorm van een officieel Europass certificaat. Dit is een Europees erkend certificaat, waarin wordt vastgelegd aan welke dingen jij hebt gewerkt tijdens jouw MDT en waarin je bent gegroeid en je je hebt ontwikkeld. Dit kan je helpen bij het vinden van een studie of baan in de toekomst.

Neem gerust een kijkje in onze YourCube MDT vacaturebank, om te kijken wat jij leuk vind en wat bij jou past.

Haal het beste uit jezelf en ontdek waar jouw talenten liggen! Bouw aan jouw toekomst.